Επίσημο: Έλυσε το συμβόλαιο του ο Κλάους με την Μακάμπι

Ο Κλάους Αθανασιάδης έλυσε και επίσημα το συμβόλαιο του με την Μακάμπι Χάιφα και είναι ελεύθερος για να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

 

Επίσημο: Έλυσε το συμβόλαιο του ο Κλάους με την Μακάμπι

Μετά την θητεία του στον ΠΑΟΚ, ο Κλάους Αθανασιάδης συνέχισε την καριέρα του στην Μακάμπι Χάιφα. Ο Έλληνας επιθετικός δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο πρωτάθλημα του Ισραήλ σκοράροντας μία φορά σε 19 συμμετοχές.

Ο τεχνικός της ομάδας, Φρεντ Ρούτεν δεν συμπεριέλαβε τον 29χρονο στην προετοιμασία του συλλόγου με αποτέλεσμα ο Αθανασιάδης να ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση της Μακάμπι για την λύση της συνεργασίας. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ίσχυε μέχρι το καλοκαίρι του 2019 αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να παραμείνει στην ομάδα λύνοντας το συμβόλαιο του.

Από την πλευρά τους οι Ισραηλινοί υποστηρίζουν πως η λύση του συμβολαίου ήρθε μετά το παράπτωμα που υπέπεσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής πριν λίγο καιρό καθώς είχε πιάστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Έλληνας επιθετικός, Στέφανος Αθανασιάδης (Κλάους) έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Χάιφα. Η ομάδα και ο παίκτης ήρθαν σε συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας. Ο Κλάους ήρθε στο κλαμπ στην αρχή της περασμένης σεζόν και σε 19 παιχνίδια σημείωσε ένα γκολ".