Ο Μπερνάρντο Σίλβα προτάθηκε σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Ο Ζόρζε Μέντες πρότεινε τον Μπερνάρντο Σίλβα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα προτάθηκε σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Το μέλλον του μακριά από το Μάντσεστερ και τη Σίτι φαντάζεται ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η παραμονή του στους "πολίτες" μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται, αφού ο ίδιος έχει ξεκινήσει διαδικασίες ανεύρεσης του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Ο Πορτογάλος είναι σε αναζήτηση ομάδας και μάλιστα έχει δώσει εντολή στον μάνατζερ του, τον Ζόρζε Μέντες προκειμένου να του βρει ομάδα.

Πρώτη επιλογή του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ισπανίας. Προς αυτή την κατεύθυνση ψάχνεται και ο ατζέντης του. Ήδη ο Μέντες ξεκίνησε τις επαφές για να βρει την επόμενη ομάδα για τον πελάτη του. Τον έχει ήδη προτείνει σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα θεωρώντας ότι μία από τις δύο ομάδες της La Liga θα ενδιαφερθούν για τον Σίλβα. Βέβαια η Σίτι απαιτεί 80 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη γεγονός που δυσκολεύει αρκετά την κατάσταση.