Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκόραρε ο Έρικσεν σε φιλικό κόντρα στη Ρέξαμ, στην εξέδρα ο Ρονάλντο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι στο προπονητικό της κέντρο την Ρέξαμ, με τον Κρίστιαν Έρικσον να βρίσκει δίχτυα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρακολουθεί από την εξέδρα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σκόραρε ο Έρικσεν σε φιλικό κόντρα στη Ρέξαμ, στην εξέδρα ο Ρονάλντο

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Ρέξαμ έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο προπονητικό της κέντρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα ο Κρίστιαν Έρικσεν όχι μόνο πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση, αλλά το παιχνίδι φέρεται να παρακολούθησε και ο Κριστιάν Ρονάλντο από την εξέδρα. Η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με σκορ 4-1.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο την ίδια στιγμή η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου επιμένει στην απόφασή της να τον διατηρήσει στο ρόστερ και για τη νέα περίοδο.

Ο διεθνής άσος έχει έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» και το μέλλον του στην ομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα.