Νιουκάστλ: Σε συζητήσεις με την Τσέλσι για τον Βέρνερ

Η Νιουκάστλ θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με τον Τίμο Βέρνερ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι.

Νιουκάστλ: Σε συζητήσεις με την Τσέλσι για τον Βέρνερ

Η Νιουκάστλ συνεχίζει να αναζητά έναν παίκτη για την επιθετική της γραμμή και έστρεψε το βλέμμα της στο Λονδίνο για την περίπτωση του Τίμο Βέρνερ.

Η Τσέλσι είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Γερμανού φορ, μιας και ο τελευταίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες στο διάστημα της παρουσίας του στους «μπλε».

Την ίδια στιγμή όμως και ο διεθνής άσος θέλει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, μιας και έχει χάσει τη θέση του βασικού στους λονδρέζους και επιθυμεί να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο ώστε να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για τα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Βέρνερ προερχόταν από μια εντυπωσιακή σεζόν στην Bundesliga με 34 γκολ σε 45 παιχνίδια όταν εντάχθηκε στο δυναμικό της Τσέλσι το καλοκαίρι του 2020, ενώ για την απόκτησή του ενδιαφέρον υπάρχει αυτό το καλοκαίρι και από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.