Τσάβι: «Είμαι μαθητής του Κρόιφ και του Γκουαρντιόλα - Στόχος να επαναφέρω την Μπάρτσα στην κορυφή»

Ο Τσάβι τόνισε πως θα δώσει ό,τι έχει για να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, ενώ δήλωσε μαθητής των Γιόχαν Κρόιφ και Πεπ Γκουαρντιόλα.

Τσάβι: «Είμαι μαθητής του Κρόιφ και του Γκουαρντιόλα - Στόχος να επαναφέρω την Μπάρτσα στην κορυφή»

Η Μπαρτσελόνα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο σε ό,τι έχει να κάνει την επιστροφή της στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και αναμφίβολα ο Τσάβι Ερνάντεθ είναι κομβικό κομμάτι του φετινού παζλ.

Ο 42χρονος προπονητής, μάλιστα, δεν κρύβει τους μεγαλεπήβολους στόχους της καταλανικής ομάδας, δηλώνοντας ότι το βασικό του μέλημα είναι να επαναφέρει τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή.

Παράλληλα, ο Τσάβι δήλωσε ευθαρσώς ότι είναι μαθητής των Γιόχαν Κρόιφ και Πεπ Γκουαρντιόλα, σε ό,τι έχει να κάνει με το κοουτσάρισμα και το στυλ παιχνιδιού που επιθυμεί να εμφυσήσει στην ομάδα της Βαρκελώνης.

«Είμαι μαθητής του Κρόιφ και του Πεπ. Θα προσπαθήσω να επαναφέρω την Μπαρτσελόνα ξανά στην κορυφή του κόσμου. Και δεν είναι θέμα εγωισμού, είναι για το κλαμπ.

Όταν κάνω κάτι, βάζω το 100% της προσπάθειάς μου. Διαφορετικά, γιατί να το κάνω; Καλύτερα να καθόμουν σπίτι μου», δήλωσε σχετικά ο τεχνικός ηγέτης των «μπλαουγκράνα».