Ανοιχτό του Σεμέδο για Φενέρμπαχτσε

Παρά την απόκτηση του Γκουστάβο Ενρίκες η Φενέρμπαχτσε θα κινηθεί για τη μεταγραφή κι άλλου κεντρικού αμυντικού με τον Ρούμπεν Σεμέδο να παραμένει στη λίστα της.

Ανοιχτό του Σεμέδο για Φενέρμπαχτσε

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε από τη Φλαμένγκο τον Γκουστάβο Ενρίκες για το κέντρο της άμυνας της. Ο ποδοσφαιριστής ακόμη δεν έχει φτάσει στην Κωνσταντινούπολη, αφού περιμένουν οι δύο πλευρές να λυθούν κάποια διαδικαστικά θέματα με ορισμένα έγγραφα. Αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες και ο παίκτης θα τεθεί στη διάθεση του Ζεσούς.

Με την απόκτηση του Ενρίκες φάνηκε αρχικά να κλείνει μία πόρτα που υπήρχε ανοιχτή για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρ ο Ζεσούς ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στην κορυφή της λίστας.

Τον παίκτη τον γνωρίζει πολύ καλά ο Ζεσούς και το όνομα του έπεσε αμέσως στο τραπέζι για την τουρκική ομάδα. Τελικά η περίπτωση να μετακομίσει στην Τουρκία δεν έχει "καεί" όπως αναφέρουν και τα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα.

Η πώληση του Κιμ Μιν Τζάε στη Νάπολι και ο τραυματισμός του Σερντάρ Αζίζ άλλαξαν τα δεδομένα για το θέμα του κεντρικού αμυντικού στη Φενέρμπαχτσε. Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει στη λίστα της τουρκικής ομάδας, αφού ο Ζεσούς θέλει να αποκτηθεί κι άλλος στόπερ. Ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει ο κόουτς των Τούρκων. Είναι παίκτης που τον ξέρει καλά και μάλιστα όπως αναφέρουν στην Τουρκία αυτή η μεταγραφή μπορεί να γίνει με μικρό κόστος, αφού υπολογίζουν πως με 2,5 εκατ. ευρώ ο ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.