Λεβαντόφσκι: «Αισθάνθηκα ότι η Μπάγερν δεν με προστάτευσε»

Ο Πολωνός επιθετικός μίλησε για τους λόγους που επιθυμούσε να αποχωρήσει από την ομάδα του Μονάχου. 

Λεβαντόφσκι: «Αισθάνθηκα ότι η Μπάγερν δεν με προστάτευσε»

Στις τάσεις φυγής του από την Μπάγερν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στα γερμανικά ΜΜΕ ο Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι. Ο Πολωνός άσος ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι πλέον επιθυμεί να παραμείνει στην πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μεταξύ Απριλίου και Μαΐου όλοι μου έκαναν επίθεση και δεν αισθανόμουν καμία προστασία από την πλευρά του συλλόγου. Ένιωθα πως ήμουν μόνος σε αυτή την κατάσταση. Δεν σκόραρα σε δύο-τρία σημαντικά παιχνίδια και ξαφνικά όλοι μιλούσαν εναντίον του Λεβαντόφσκι. Δεν είδα κανέναν εκείνη τη στιγμή να με υπερασπίζεται, ουδείς από τη διοίκηση με προστάτεψε.

Η απόφαση να ψάξω για άλλο σύλλογο πάρθηκε από κοινού με το μάνατζέρ μου, τον Πίνι Ζάχαβι, επειδή εκείνη την περίοδο δεν ένιωθα καλά στο Μόναχο. Αισθανόμουν λες και ήμουν μόνο μία σεζόν στην Μπάγερν και δεν έπαιρνα κανένα εύσημο. Για αυτό σκέφτηκα να φύγω. Τώρα η καρδιά μου επέστρεψε στη Βαυαρία.

Οι οπαδοί είναι μαζί μου και μου έδειξαν την αγάπη τους. Δεν πρόκειται να τσακωθώ ξανά με το σύλλογο, δεν θα χάσω άλλο χρόνο, σκεπτόμενος άλλες χώρες».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας