Έρικσεν: «Να επιστρέψει η Γιουνάιτεντ στην κορυφή»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν παρουσιάστηκε και επίσημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και τις κατακτήσεις τίτλων.

Έρικσεν: «Να επιστρέψει η Γιουνάιτεντ στην κορυφή»

Στην επίσημη παρουσίαση του Κρίστιαν Έρικσεν προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Δανό μεσοεπιθετικό να κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων».

Ο διεθνής άσος περιμένει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα στις 7 Αυγούστου στην πρεμιέρα της Premier League με αντίπαλο την Μπράιτον και εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και τις κατακτήσεις τίτλων.

«Θα είναι πολύ έντονο και είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσω την καριέρα μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπροστά στο κοινό της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων για το ντεμπούτο του και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Το όνειρο του συλλόγου είναι να επιστρέψει στην κορυφή. Στόχος είναι να κατακτήσουμε κάποιο τρόπαιο και η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω είναι “να είσαι εσύ. Να είσαι ο εαυτός σου”. Ο μόνος μας στόχος είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».