Νάγκελσμαν: «Είναι πολύ ακριβός ο Κέιν»

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αναφέρθηκε στις φήμες για την απόκτηση του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.

Νάγκελσμαν: «Είναι πολύ ακριβός ο Κέιν»

«Φρένο» στις φήμες περί μεταγραφής του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου έβαλε ο προπονητής των Βαυαρών, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας συνεχίζουν να αναζητούν έναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσής τους έπειτα από την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με προορισμό την Μπαρτσελόνα. Όπως σημείωσε όμως ο τεχνικός των Βαυαρών, η περίπτωση του Άγγλου φορ των λονδρέζων κάθε άλλο παρά είναι εύκολη.

«Το πρόβλημα είναι πως ο Κέιν είναι πάρα πολύ ακριβός. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Αυτός και άλλοι δύο ή τρεις μπορούν να παίξουν στην κορυφή της επίθεσης και στο «10» με την ίδια ευκολία. Πολύ δυνατός, υπέροχος και με τα δύο του πόδια, αλλά και με το κεφάλι του», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα μπορούσε να σκοράρει πολλά γκολ στην Bundesliga. Δεν γνωρίζω την τιμή του, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο για την Μπάγερν να τον αποκτήσει. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».