Πάει στη Χιρόνα ο Κόουτο που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο Γιαν Κόουτο που είχε απασχολήσει σοβαρά τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Χιρόνα με τη μορφή του δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πάει στη Χιρόνα ο Κόουτο που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κάλυψε το δεξί άκρο της άμυνας του με τον Άβιλα και τον Βρσάλικο. Ένας από τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο, που τον είχε απασχολήσει σοβαρά για δεξί μπακ ήταν ο Γιαν Κόουτο.

Ο 20χρονος μπακ της Μάντσεστερ Σίτι είχε προταθεί στους Πειραιώτες και προσπάθησαν να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού, αλλά εκείνος από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι θα προτιμούσε να επιστρέψει στη Μπράγκα, στην οποία είχε παίξει με τη μορφή του δανεισμού.

Τελικά ο Κόουτο που είχε απασχολήσει πολύ τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Χιρόνα. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του από την ισπανική ομάδα, αλλά αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ρεπορτάζ ο παίκτης έχει έρθει σε συμφωνία με τη Χιρόνα, ενώ το ίδιο ισχύει και για τη Μάντσεστερ Σίτι που έχει ανάψει το πράσινο φως για να παραχωρηθεί δανεικός στους Ισπανούς.