Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου 10 παίκτες

Η «μαύρη λίστα» του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, με τους 10 παίκτες που δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην πόρτα της εξόδου 10 παίκτες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό «παζάρι» για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της ενόψει της νέας περιόδου.

Παράλληλα όμως, ο νέος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, συνεχίζει και το «ξεσκαρτάρισμα» στην ομάδα, αφού πολλοί από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων» δεν τους υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», εκτός πλάνων βρίσκονται οι Γουάν-Μπισάκα, Έρικ Μπαϊγί και Φιλ Τζόουνς, όπως επίσης και οι Αμάντ Ντιαλό, Φακούντο Πελίστρι, Μπράντον Γουίλιαμς, Ταχίτ Τσονγκ, Τέντεν Μένγκι, Σόλα Σορτάιρ και Ίθαν Λερντ.

Οι προαναφερθέντες βρίσκονται στην… πόρτα της εξόδου, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, την στιγμή που στη Γιουνάιτεντ επιμένουν πως «δεν πωλείται».