Ντιμπάλα: «Η αποφασιστικότητα που η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε, έκανε τη διαφορά»

Ο Πάουολο Ντιμπάλα παρουσιάστηκε πανευτυχής για τη μετακίνησή του στη Ρόμα και χαρακτήρισε «προνόμιο» τη συνεργασία του με τον προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο.

Ντιμπάλα: «Η αποφασιστικότητα που η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε, έκανε τη διαφορά»

Απόλυτα ικανοποιημένος για την μετακίνησή του στη Ρόμα εμφανίστηκε ο Πάουλο Ντιμπάλα στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους «τζιαλορόσι».

Ο Αργεντινός επιθετικός αναφέρθηκε στις προσπάθειες των «Ρωμαίων» να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, ενώ μίλησε και στη συνεργασία που θα έχει με τον προπονητή Ζοσέ Μουρίνιο ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Γεια σας οπαδοί της Ρόμα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, ελπίζω να σας δω γρήγορα και να μπορέσω να σας γνωρίσω. Δύναμη Ρόμα», σημείωσε αρχικά ο 28χρονος επιθετικός που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2025 και συνέχισε:

«Οι μέρες που με οδήγησαν σε αυτήν την υπογραφή ήταν ένα σύνολο πολλών συναισθημάτων: η αποφασιστικότητα και η ταχύτητα με την οποία η Ρόμα έδειξε ότι με ήθελε έκανε τη διαφορά. Έφτασα σε μία ομάδα που είναι σε άνοδο, σε έναν σύλλογο που συνεχίζει να βάζει όλο και πιο γερές βάσεις για το μέλλον και με έναν προπονητή, τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον οποίο είναι προνόμιο να συνεργάζομαι. Ως αντίπαλος θαύμασα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των τζαλορόσι, ανυπομονώ να τους χαιρετήσω με το φανέλα της Ρόμα».

Η πρώτη εμφάνιση του Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα αναμένεται να γίνει το προσεχές Σάββατο (23/7) στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νις.