Ρόμα: Υπέγραψε ο Ντιμπάλα, "τζιαλορόσο" μέχρι το 2025

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα είναι και επίσημα ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο

Ρόμα: Υπέγραψε ο Ντιμπάλα, "τζιαλορόσο" μέχρι το 2025

Ο Πάουλο Ντιμπάλα εντάχθηκε στη Ρόμα μετά την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους στη Serie A στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο 28χρονος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την κάτοχο του Conference League.

O Ντιμπάλα έφτασε στην Πορτογαλία για να ενταχθεί στην αποστολή με τους νέους του συμπαίκτες και να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Αργεντινός διεθνής είχε συνδεθεί με μια μεταγραφή στην Ίντερ, αλλά τελικά κινήθηκαν για να υπογράψουν τον Χένρικ Μικιταριάν με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ρόμα.

Ο Ντιμπάλα έφυγε από τη Γιουβέντους με τη λήξη του συμβολαίου του, έχοντας περάσει επτά χρόνια στο Τορίνο. Έπαιξε 293 φορές με τη Γιουβέντους, σκοράροντας 115 γκολ και κερδίζοντας πέντε τίτλους στη Serie A.

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο τερμάτισε έκτη στη Serie A της περασμένης σεζόν, αλλά διεκδίκησε τον εναρκτήριο τίτλο του Europa Conference League.

Ο Ντιμπάλα γίνεται το τέταρτο απόκτημα του καλοκαιριού, μετά τον τερματοφύλακα Μάιλ Σβίλαρ, τον πρώην μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νεμάνια Μάτιτς και τον δεξί μπακ Ζέκι Τσελίκ.

Οι μεταγραφές των Σβίλαρ και Μάτιτς ήταν επίσης ελεύθερες.