Γιουβέντους: Συμφωνία με την Τορίνο για τον Μπρέμερ

Η Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία με την Τορίνο για την απόκτηση του 25χρονου στόπερ Γκλέισον Μπρέμερ, έναντι 47 εκατομμυρίων ευρώ.

Γιουβέντους: Συμφωνία με την Τορίνο για τον Μπρέμερ

Στο πρόσωπο του Γκλέισον Μπρέμερ βρήκε τελικά η Γιουβέντους τον αντικαταστάτη του Ματάις Ντε Λιχτ για το κέντρο της άμυνάς της. Με τον Ολλανδό στόπερ να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους «μπιανκονέρι» για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου, η «Γηραιά Κυρία» ήρθε σε συμφωνία με την Τορίνο για τον 25χρονο Μπρέμερ.

Μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή υπήρχε και από την Ίντερ, ωστόσο, όπως σημειώνουν τα ιταλικά Μέσα, η Γιουβέντους «άρπαξε» τον παίκτη μέσα από τα χέρια των «νερατζούρι» και ήρθε σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2027, με ετήσιες απολαβές ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Η Τορίνο θα εισπράξει για τη μεταγραφή του παίκτη της το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 7 εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους. Την περασμένη σεζόν ο Μπρέμερ κατέγραψε τρία γκολ και μία ασίστ σε 33 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.