Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα νίκη σε φιλικό, 3-1 την Κρίσταλ Πάλας

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τα νικηφόρα της αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας και κέρδισε 3-1 την Κρίσταλ Πάλας στην Αυστραλία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα νίκη σε φιλικό, 3-1 την Κρίσταλ Πάλας

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια πανηγύρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παραμένει απόλυτη με τον Έρικ Τεν Χαγκ στην τεχνική της ηγεσία. Μετά τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Λίβερπουλ και Μέλμπουρν Βίκτορι, οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν 3-1 την Κρίσταλ Πάλας στην Αυστραλία, όπου συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Υπό το βλέμμα 76.499 θεατών στο «Melbourne Cricket Ground», η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό της συνάντησης με το γκολ που πέτυχε ο Άντονι Μαρσιάλ, ενώ στο 47’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μάρκους Ράσφορντ. Στο 60’ ο Σάντσο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν οι «αετοί» του Λονδίνου μειώσουν στο 73’ με τον Τζόελ Γουόρντ για το τελικό 3-1.

Η Μάντσεστερ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του 19χρονου αμυντικού Γουίλ Φις στο 82ο λεπτό, ενώ η περιοδεία της ομάδας στην Αυστραλία ολοκληρώνεται το προσεχές Σάββατο με τον αγώνα κόντρα στους «χωριάτες» της Άστον Βίλα στο Περθ.