Ντόρτμουντ: Σοκ με Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Σοκ στην Ντόρτμουντ καθώς ο Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων.

 

Ντόρτμουντ: Σοκ με Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις

Μία πολύ άσχημη είδηση κοινοποίησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (18/7) η Ντόρμουντ, η οποία έκανε γνωστό πως κατά τη διάρκεια ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σεμπαστιάν Αλέ, διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις.

«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο».

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις.«Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη»,, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ντόρτμουντ, με τον αθλητικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, Ζεμπάστιαν Κελ, να δηλώνει τα εξής:

«Αυτά τα νέα σήμερα προκάλεσαν σοκ στον Σεμπαστιάν Αλέ και σε όλους εμάς. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρτμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν Αλέ πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό και να μπορέσουμε να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα.

Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ότι θα λάβει την καλύτερη δυνατή μεταχείριση».