Τεν Χαγκ: «Μπορεί να μείνει μέχρι και το 2024 ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, αναφέρθηκε στις φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από τον σύλλογο, τονίζοντας πως μπορεί ακόμα και να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Τεν Χαγκ: «Μπορεί να μείνει μέχρι και το 2024 ο Κριστιάνο Ρονάλντο»

Πεπεισμένος ότι Κριστιάνο Ρονάλντο θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους» ως το 2024.

Κι όλα αυτά, κόντρα στις φήμες που θέλουν τον Πορτογάλο επιθετικό να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

«Είμαι ενημερωμένος για το γεγονός πως έχει οψιόν ανανέωσης στο συμβόλαιό του. Συνεπώς, μπορεί να τον πείσουμε να παραμείνει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024. Δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το μέλλον του. Δεν είναι προς πώληση και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του.

Προπονείται μόνος του και νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε το πόσο σωστός επαγγελματίας είναι ο Ρονάλντο. Είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμος. Δεν με ανησυχεί η φυσική του κατάσταση. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μας έχει δείξει τα πάντα. Του έχω μεταφέρει το τι ζητάω, θέλω να παίζουμε με συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος παίκτης όπως ο Ρονάλντο, μπορεί να ανταποκριθεί», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Υπέγραψα συμβόλαιο για τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο παίζουν άμεσα ρόλο τα αποτελέσματα. Πρέπει να νικάμε από το ξεκίνημα. Οπότε δεν βλέπω τόσο μακριά. Ωστόσο, έχω μια στρατηγική στο μυαλό μου, αλλά πρόκειται για μια διαδικασία που παίρνει χρόνο. Τελικά, πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα φτιάξουμε μια ομάδα μαθημένη στο να νικάει».