Μουρίνιο: Το νέο του τατουάζ με τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφάσισε να κάνει τατουάζ τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτήσει στην προπονητική του καριέρα, το Champions League, το Europa League και το Conference League.

Μουρίνιο: Το νέο του τατουάζ με τα τρία ευρωπαϊκά τρόπαια

Με την κατάκτηση του Conference League τον περασμένο Μάη στον νικηφόρο (1-0) τελικό της Ρόμα επί της Φέγενορντ στα Τίρανα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έγινε ο μοναδικός προπονητής που σήκωσε στα χέρια του και τις τρεις ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο συλλόγων.

Πλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε τα τρία αυτά ευρωπαϊκά τρόπαια να τα κάνει και τατουάζ στο χέρι του, λύνοντας παράλληλα και το μυστήριο για τον επίδεσμο που είχε δεμένο στο σώμα του το προηγούμενο διάστημα.

«Αυτό είναι το τατουάζ μου. Η χαρά των Ρωμαίων με οδήγησε στην απόφαση να το κάνω. Σκέφτηκα να κάνω κάτι ιδιαίτερο. Κάτι που θα τιμά όλους τους συλλόγους με τους οποίους κατέκτησα ευρωπαϊκά τρόπαια. Ταυτόχρονα, ήθελα κάτι μοναδικό, κάτι που, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, θα είμαι ο μοναδικό που θα το έχω. Ο Αλμπέρτο μου έδειξε κάποιες προτάσεις του και εγώ άλλαξα κάποιες λεπτομέρειες. Ορίστε λοιπόν το τατουάζ μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 59χρονος προπονητής.

Πέραν από το Conference League που κατέκτησε με τη Ρόμα, ο Μουρίνιο έχει πανηγυρίσει ακόμα δύο Champions League (Πόρτο 2004, Ίντερ 2010) και ισάριθμα τρόπαια του Europa League (Πόρτο 2003, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2017).

Δείτε την ανάρτηση του Πορτογάλου: