El Pais: Στα 60 εκατομμύρια το κόστος στην Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα και Μπάγερν ήρθαν σε συμφωνία για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ωστόσο σύμφωνα με την «El Pais» οι Βαυαροί μπορούν να βάλουν στο ταμείο τους ακόμα και 60 εκατομμύρια ευρώ από την πώληση του Πολωνού επιθετικού.

El Pais: Στα 60 εκατομμύρια το κόστος στην Μπαρτσελόνα για τον Λεβαντόφσκι

Αρκετά μεγαλύτερο θα είναι το ποσό που βάλει στο ταμείο της η Μπάγερν Μονάχου για την πώληση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα.

Κόντρα στα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που έκαναν λόγο για συμφωνία των δύο συλλόγων έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ συν άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ με την μορφή μπόνους, η γαλλική «El Pais» σημειώνει το κόστος της μεταγραφής μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

«Αν και από την Μπαρτσελόνα ανακοίνωσαν πως η μεταγραφή θα στοιχίσει 50 εκατομμύρια ευρώ, από την Μπάγερν, χωρίς να το δηλώνουν δημόσια, διαβεβαιώνουν πως η μεταγραφή έχει κλείσει έναντι συνολικού ποσού 60 εκατομμυρίων. Υπάρχουν τα 45 εκατομμύρια που είναι το σταθερό ποσό, πέντε ακόμα αν η Μπαρτσελόνα προκριθεί στο Champions League στις επόμενες σεζόν που θα έχει τον Λεβαντόβσκι στο ρόστερ της και άλλα 10 αν ο Λεβαντόβσκι ολοκληρώσει τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του ως μπλαουγκράνα.

Η Μπάγερν ξεκαθάρισε πως θα φτάσει τα 60 εκατομμύρια εάν η Μπάγερν παραδεχτεί δημόσια πως τον πούλησε για 50. Με αυτό τον τρόπο θέλουν να μετριάσουν τον αντίκτυπο που θα έχει στα μέσα ενημέρωσης η μεταγραφή», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.