Όλιβερ Καν: «Ο Ρονάλντο δεν είναι κατάλληλη επιλογή για την Μπάγερν»

Ο CEO της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν μίλησε για τα σενάρια που συνδέουν τους Βαυαρούς με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αναφέρθηκε στον Ντε Λιχτ ενώ δεν έκρυψε πως ο Χάρι Κέιν αποτελεί μελλοντικό στόχο των πρωταθλητών Γερμανίας. 

Όλιβερ Καν: «Ο Ρονάλντο δεν είναι κατάλληλη επιλογή για την Μπάγερν»

Ο CEO της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν παραχώρησε συνέντευξή στον διευθυντή τη «Bild», Κρίστιαν Φαλκ και αναφέρθηκε στην κίνηση που έχουν κάνει οι Βαυαροί για τον Ντε Λιχτ από την Γιουβέντους:

«Ο Ντε Λιχτ είναι ένας πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστής, ειδικά όσον αφορά το mentality του. Τώρα πρέπει να δώσουμε πως θα εξελιχθεί η όλη υπόθεση».

Εν συνεχεία, ο πάλαι ποτέ τερματοφύλακας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χάρι Κέιν, χωρίς να απορρίψει το ενδεχόμενο κίνησης για την απόκτησή του στο μέλλον:

«Ο Χάρι Κέιν έχει συμβόλαιο με την Τότεναμ. Σίγουρα είναι ένας κορυφαίος επιθετικός, αλλά αυτό είναι ένα όνειρο του μέλλοντος. Οπότε ας δούμε τι θα συμβεί».

Ενώ τέλος, ο Καν διέψευσε κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο που συνδέει την Μπάγερν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Αγαπώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο και όλοι γνωρίζουν τι φανταστικός παίκτης είναι. Αλλά κάθε ομάδα έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και δεν είμαι σίγουρος πως το να τον αποκτήσει η Μπάγερν θα ήταν η κατάλληλη επιλογή».