Ονάνα: «Σέβομαι τον Χαντάνοβιτς, αλλά εγώ ήρθα στην Ίντερ για να παίξω»

Ο Αντρέ Ονάνα αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις στην Ίντερ, αλλά και τη μάχη με τον Χαντάνοβιτς για τη θέση του βασικού κάτω από την εστία των «νερατζούρι».

Ονάνα: «Σέβομαι τον Χαντάνοβιτς, αλλά εγώ ήρθα στην Ίντερ για να παίξω»

Χαρούμενος για τη μετακίνησή του στην Ίντερ εμφανίστηκε ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας Αντρέ Ονάνα, ενώ αναφέρθηκε και στον Σαμίρ Χαντάνοβιτς και τη μάχη που θα δώσουν οι δυο τους στο σύλλογο τη νέα αγωνιστική περίοδο για τη θέση του βασικού.

«Οι πρώτες μέρες πήγαν καλά, έμαθα πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ σε αυτόν τον σύλλογο, πολύ κοντά με καλούς παίκτες. Όλα πάνε πολύ καλά. Εδώ βλέπεις το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο, υπάρχει ένας άλλος τρόπος σκέψης και αυτό θα με βοηθήσει πολύ. Η Ίντερ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και την ήξερα ήδη καλά λόγω του Ετό, μίλησα μαζί του και μου είπε ότι αυτός είναι ο κατάλληλος σύλλογος για μένα, με φιλοδοξίες και πάντα με στόχο τη νίκη. Μου είπε ότι έχω πνεύμα νικητή και είναι η σωστή ομάδα. για μένα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Χαντάνοβιτς είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, έχει κάνει πολλά για αυτόν τον σύλλογο, είναι ο αρχηγός. Πρέπει να τον σεβαστώ, αλλά ήρθα εδώ για να παίξω και να σεβαστώ τις επιλογές του προπονητή. Στο τέλος αυτός αποφασίζει και πρέπει να τον ακούσουμε. Αν αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσει με εκείνον, είναι εντάξει, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

Είμαι χαρούμενος που έφτασα σε μια υγιή ομάδα. Αν πρέπει να καθίσω στον πάγκο, θα κάτσω ήσυχα και θα επευφημήσω τους συμπαίκτες μου από εκεί. Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να εστιάσουμε σε εμάς και να μην κοιτάμε τους άλλους. Αν είμαστε καλά μπορούμε να κερδίζουμε, δεν σκέφτομαι τους αντιπάλους».