Γκαλτιέ: «Έτσι θα παίζουν Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ»

Τους ρόλους που θα έχουν στη «δική του» Παρί Σεν Ζερμέν οι Νεϊμάρ, Μέσι και Εμπαπέ αποκάλυψε ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Γκαλτιέ: «Έτσι θα παίζουν Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ»

Συνέντευξη στην «L' Equipe» έδωσε ο νέος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ρόλους που θα έχουν στην ενδεκάδα τα τρία μεγάλα αστέρια της ομάδας του, ο Λιονέλ Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

«Πάντα υπάρχει ανάγκη για ροτέισον. Αυτό που θέλω, πέρα από μία πολύ δυνατή ενδεκάδα που χρειάζομαι προφανώς, είναι οι πέντε αλλαγές μου να είναι το ίδιο δυνατές με τους λεγόμενους βασικούς. Στο επιθετικό κομμάτι, θα υπάρχει χρόνος συμμετοχής για όλους», δήλωσε ο Γκαλτιέ.

Για τις θέσεις στις οποίες θα χρησιμοποιεί Νεϊμάρ και Μέσι: «Ξέρω που θα είναι πιο άνετα ο Νεϊμάρ, μπροστά από τους δύο μέσους. Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι παίκτες που έχουν την ικανότητα να παίζουν ανάμεσα στις γραμμές και να είναι αποφασιστικοί».

Για τον Εμπαπέ: «Ο Κιλιάν είναι κάποιος που του αρέσει να παίζει σε βάθος, είναι προικισμένος τεχνικά και μπορεί να παίξει ανάμεσα στις γραμμές. Θέλω να τον ταιριάξω με έναν άλλον επιθετικό, που να έχει διαφορετικό προφίλ».

Για το αν θα αλλάξει αρχηγό: «Ο Μαρκίνιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός ενώ θα υπάρχουν και υπαρχηγοί που δεν τους έχω ανακοινώσει ακόμα».