Βέλγικα ΜΜΕ: «Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Φράνσις Αμούζου»

Οι Βέλγοι βάζουν δυνατά στο παιχνίδι τον Φράνσις Αμούζου της Άντερλεχτ για τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο ακόμα και για επίσημη κρούση αγοράς του στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Βέλγικα ΜΜΕ: «Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Φράνσις Αμούζου»

Φωτιές άναψε ένα ρεπορτάζ στο Βέλγιο που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κάνει κρούση για τον Φράνσις Αμούζου.

Ο 22χρονος Γκανέζος (με βελγική υπηκοότητα) εξτρέμ της Άντερλεχτ είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο πρωτάθλημα Βελγίου.

Τα τοπικά ΜΜΕ λοιπόν αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει μία πρώτη κρούση στην Άντερλεχτ και σαν να φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Αμούζου κοστολογείται στα 5,5 εκ. Ευρώ και η ομάδα των Βρυξελλών δεν δείχνει αρνητική στο να τον πουλήσει. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο 22χρονος άσος παίζει τόσο στη δεξιά πλευρά, όσο και στην αριστερή της επίθεσης, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 10 γκολ και 5 ασίστ σε 46 παιχνίδια. Το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ εκπνέει το 2024.

Ο Αμούζου που είναι γεννημένος στην Γκάνα στις 23 Αυγούστου 1999, έχει αποκτήσει τη βέλγικη υπηκοότητα, παίζοντας μάλιστα στις μικρές Εθνικές του Βελγίου. Ουσιαστικά προέρχεται από τα σπλάχνα της Άντερλεχτ, καθώς έχει ξεκινήσει από την Κ17 και το 2018 σε ηλικία 18 ετών κατάφερε να μπει στην πρώτη ομάδα.