Επίσημο: Ο Κρίστιαν Έρικσεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ανακοινώθηκε την Παρασκευή (15/7) η μεταγραφή του Κρίστιαν Έρικσεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επίσημο: Ο Κρίστιαν Έρικσεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Κάτοικος Μάντσεστερ έως το 2025 θα είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έδειξε πέρσι με την Μπρέντφορντ ότι επέστρεψε δυναμικά στη δράση και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχασαν την ευκαιρία.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε ως ελεύθερος στην Γιουνάιτεντ για την επόμενη τριετία και η μεταγραφή του, παρότι ήταν γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Έρικσεν είπε τα εξής:

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας ιδιαίτερος σύλλογος και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Είχα το προνόμιο να παίξω στο Ολντ Τράφορντ πολλές φορές, αλλά το να το κάνω με την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ θα είναι εκπληκτικό συναίσθημα».
«Έχω δει τη δουλειά του Έρικ στον Άγιαξ και γνωρίζω το επίπεδο λεπτομέρειας και προετοιμασίας που καταβάλλουν καθημερινά αυτός και το επιτελείο του. Είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας φανταστικός προπονητής».

«Έχοντας μιλήσει μαζί του και έμαθα περισσότερα για το όραμά του και τον τρόπο που θέλει να παίζει η ομάδα, είμαι ακόμα πιο ενθουσιασμένος για το μέλλον. Εξακολουθώ να έχω μεγάλες φιλοδοξίες στο παιχνίδι, υπάρχει ένα τεράστιο ποσό που ξέρω ότι μπορώ να πετύχω και αυτό είναι το τέλειο μέρος για να συνεχίσω το ταξίδι μου».