Ρούνεϊ: «Σέβομαι τον Λουίς Σουάρες, αλλά θέλω πεινασμένους παίκτες»

Ο νέος προπονητής της DC United, Γουέιν Ρούνεϊ, απέρριψε το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα του για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες.

Ρούνεϊ: «Σέβομαι τον Λουίς Σουάρες, αλλά θέλω πεινασμένους παίκτες»

Ο νέος προπονητής της DC United, Γουέιν Ρούνεϊ, απέρριψε το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα του για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός παραμένει ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο ο σύλλογος των ΗΠΑ δεν θα βρεθεί στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για τα δικαιώματα του παίκτη.

«Σέβομαι πολύ τον Λουίς Σουάρες, είναι ένας απίστευτος παίκτης, αλλά θέλω παίκτες που πεινούν. Θέλω να έρθουν παίκτες σε αυτόν τον σύλλογο που είναι πεινασμένοι και που θέλουν να έρθουν στον σύλλογο, αλλά έχουν επίσης πολλά να δώσουν και είναι ικανοί να παίξουν κάθε παιχνίδι, να παρακολουθήσουν κάθε προπόνηση. Εργαζόμαστε λοιπόν εξαιρετικά σκληρά για να εντοπίσουμε το σωστό προφίλ των παικτών που θέλουμε να φέρουμε και είμαι σίγουρος ότι στο εγγύς μέλλον θα έχουμε μια ανακοίνωση για νέες μεταγραφές», σημείωσε σχετικά ο Ρούνεϊ.

Η Μίλαν φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Σουάρες, ενώ την ίδια στιγμή ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη υπάρχει και από τη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία επιστρέφει φέτος στη Σέριε Α.