Γιόβιτς: «Θα προσπαθήσω να έχω την ίδια επιτυχία με τον Βλάχοβιτς στη Φιορεντίνα»

Ο Λούκα Γιόβιτς παρουσιάστηκε επίσημα στην Φιορεντίνα και εξέφρασε την επιθυμία του να έχει την ίδια επιτυχία στο σύλλογο με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, που αποχώρησε από τους «βιόλα» με προορισμό τη Γιουβέντους.

Γιόβιτς: «Θα προσπαθήσω να έχω την ίδια επιτυχία με τον Βλάχοβιτς στη Φιορεντίνα»

Στην επίσημη παρουσίαση του Λούκα Γιόβιτς προχώρησε η Φιορεντίνα, ενισχύοντας έτσι την επιθετική της γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Σέρβος άσος μετακόμισε στους «βιόλα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης και εξέφρασε την επιθυμία του να έχει την ίδια επιτυχία στην ομάδα της Φλωρεντίας με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, που αποχώρησε από τους «βιόλα» με προορισμό τη Γιουβέντους.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είμαι εδώ και ευτυχισμένος που θα φορέσω αυτή τη φανέλα. Πολλοί Σέρβοι παίκτες έχουν έρθει εδώ για να παίξουν στην Φιορεντίνα και αυτό μου έδωσε μεγάλο κίνητρο. Προπονήθηκα κατά τη διάρκεια της διακοπής και πιστεύω ότι είμαι σε αρκετά καλή φόρμα», είπε αρχικά ο παίκτης και πρόσθεσε:

«Είναι η πρώτη φορά που φορώ τη φανέλα με το Νο 7 και ελπίζω να μου φέρει τύχη. Εμπνέομαι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ελπίζω να τα πάω καλά όπως αυτός στην Ιταλία. Το ίδιο καλά πήγε και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς και θα προσπαθήσω να έχω την ίδια επιτυχία. Στην εθνική Σερβίας είμαστε συμπαίκτες, στην Serie A αντίθετα θα είμαστε αντίπαλοι και θα δούμε πως θα πάει.

Δεν έχουμε μιλήσει μετά από την υπογραφή, αλλά βλεπόμαστε στην εθνική και μου έχει μιλήσει καλά για την ομάδα της Φιορεντίνα, τους οπαδούς, τον προπονητή και τη διοίκηση. Αυτό με βοήθησε να επιλέξω. Είμαι εδώ για να βάλω ως στόχο την τέταρτη ή την πέμπτη θέση και θα ζητήσω από όλους τους παίκτες να με βοηθήσουν να πάμε την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά».