«Όχι» Φρένκι Ντε Γιονγκ σε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή περικοπή μισθού στην Μπαρτσελόνα

Αρνητικός σε ότι του πρότεινε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε -ξανά- ο Φρένκι Ντε Γιονγκ. Τόσο στην προοπτική μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και σ' εκείνη της περικοπής των ετήσιων απολαβών του.

«Όχι» Φρένκι Ντε Γιονγκ σε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή περικοπή μισθού στην Μπαρτσελόνα

Κάθετα αρνητικός εμφανίστηκε ο Φρένκι ντε Γιονγκ ενώπιον των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα στα όσα του πρότειναν για το μέλλον του.

Κατά πληροφορίες η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει με την Μάντσεστερ Γιουνάιεντ στα 85 εκ. ευρώ, για τον διεθνή Ολλανδό μέσο, γύρω από τον οποίο ο νέος της τεχνικός, Έρικ Τεν Χάαγκ θέλει να χτίσει την ομάδα.

Ωστόσο ο 25χρολνος, που συμπλήρωσε τρία χρόνια στη Βαρκελώνη, δεν προτίθεται να φύγει, αφού αγόρασε πρόσφατα κατοικία στην Καταλανική πρωτεύουσα (την οποία λατρεύει η σύντροφος του...) και η προοπτική των (εκτός Champions League) «κόκκινων διαβόλων» που εδρεύουν στη βροχερή Αγγλία δεν τον εξιτάρει στο ελάχιστο...

Ως εναλλακτική στην Μπάρτσα του πρότειναν να μειώσει τις ετήσεις απολαβές του, αφού έχει λαμβάνειν 30 εκ. ευρώ την επόμενη σεζόν, λόγω ποσών που συμφώνησε στην αναστολή των πληρωμών τους κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού.

Ωστόσο ο Ολλανδός δεν αποδέχθηκε ούτε αυτή την φόρμουλα, σύμφωνα με τον, Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, καθώς είναι αποφασισμένος να μείνει στο «Καμπ Νόου» με τα προβλεπόμενα στο συμβόλαιο του.

Τόσο ο παίκτης, όσο και οι μάνατζέρ του έχουν διαμηνύσει στους ανθρώπους των «μπλαουγκράνα», κατά τον Ιταλό πως δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα, το τρέχον καλοκαίρι, αλλά ούτε να δεχθεί μείωση στον μισθό του.