Η Παλμέιρας, ο Ολυμπιακός και ο αντι-Σκάρπα

Η Παλμέιρας μετά την απώλεια του Γκουστάβο Σκάρπα (που από τον χειμώνα θα παίζει στον Ολυμπιακό) ήδη έχει αρχίσει επαφές για τον αντικαταστάτη του, με υποψήφιους τους Ματέους Περέιρα και Νίκολας Ντε Λα Κρουζ

Η Παλμέιρας, ο Ολυμπιακός και ο αντι-Σκάρπα

Στην Βραζιλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με την απόφαση του Γκουστάβο Σκάρπα να έρθει σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον ερχόμενο χειμώνα (με τον παίκτη να παίζει στον Ολυμπιακό μέσω της αγγλικής ομάδας), αλλά και ήδη έχουν ξεκινήσει τα ρεπορτάζ σχετικά με τον αντικαταστάτη του 28χρονου άσου που θα αποχωρήσει έχοντας ήδη επτά τίτλους και διεκδικώντας τον όγδοο. Με την ομάδα του να παραμένει στην κορυφή παρά το 0-0 στην έδρα της Φορταλέζα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Βραζιλία, η Παλμέιρας έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τον αντικαταστάτη του Σκάρπα. Και έχει πρώτο όνομα στη λίστα της τον Βραζιλιάνο Ματέους Περέιρα, ο οποίος έχει θητεία σε ευρωπαϊκές ομάδες (Σπόρτινγκ, Τσάβες, Νυρεμβέργη, Γουέστ Μπρομ) και δεν έχει παίξει ποτέ στην πατρίδα του, καθώς είναι μεγαλωμένος στην Πορτογαλία. Ο 26χρονος χαφ ανήκει στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, όμως ο Αμπέλ Φερέιρα τον έχει βασικό υποψήφιο στόχο.

Εάν δεν γίνει εφικτή η μεταγραφή του Περέιρα, η Παλμέιρας θα κινηθεί για τον Ουρουγουανό Νίκολας Ντε Λα Κρούζ, ο οποίος είναι διεθνής και ανήκει στην Ρίβερ Πλέιτ, αλλά το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του χρόνου. Όπως ακριβώς συμβαίνει με αυτό του Σκάρπα, για τον οποίο υπάρχει απογοήτευση στην Παλμέιρας που δεν μπόρεσε να τον κρατήσει. «Προσπάθησε πολύ για την παραμονή του καλύτερου παίκτη της, αλλά η επιθυμία του να παίξει στην Ευρώπη ήταν αδιαπραγμάτευτη κι έτσι η Παλμέιρας χάνει τον Σκάρπα δίχως μάλιστα το παραμικρό οικονομικό όφελος».