Ελαμπντελουί: «Πρώτα τίτλος με Γαλατά, όπως με Ολυμπιακό»

Ο Ομάρ Ελαμπντελουί προετοιμάζεται κανονικά με την Γαλατά και θέτει πρώτο στόχο τον τίτλο, «όπως είχα μάθει να κάνω έξι χρόνια με τον Ολυμπιακό». 

Ελαμπντελουί: «Πρώτα τίτλος με Γαλατά, όπως με Ολυμπιακό»

Παρά τις φήμες αποδέσμευσής του λόγω του περιορισμού στον αριθμό των ξένων παικτών στην Τουρκία, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί προετοιμάζεται κανονικά με την Γαλατά και δηλώνει έτοιμος να τη βοηθήσει αυτή τη χρονιά με κάθε τρόπο ώστε να επιστρέψει στην κορυφή.

Ο Νορβηγός μπακ είναι απολύτως καλά εδώ και καιρό μετά την περιπέτεια με τα μάτια του, για την οποία μίλησε ξανά σε τουρκικά μέσα. Ευχαριστώντας την οικογένειά του για τη στήριξη, αλλά και τον Φατίχ Τερίμ για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε.

ο Ελαμπντελαουί μίλησε για πολλά. Για το νέο προπονητή της Γαλατά, τον Οκάν Μπουρούκ, για τα αποκτήματα της ομάδας, για τα αγαπημένα του πράγματα στην Κωνσταντινούπολη, για τον μεταγραφικό θόρυβο του συμπατριώτη του Έρλινγκ Χάαλαντ, για τα προστατευτικά γυαλιά με τα οποία θα πρέπει πλέον να τον συνηθίσουμε όλοι. Αναφέρθηκε, όμως, στον πρώτιστο στόχο της ομάδας του έπειτα από την κάκιστη προηγούμενη σεζόν. «Η Γαλατά είναι ομάδα που κάθε χρόνο πρέπει να πρωταγωνιστεί. Κι ο πρώτος της στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Γι΄αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι, εγώ έτσι έμαθα στην καριέρα μου στην Ελλάδα, έξι χρόνια στον Ολυμπιακό. Να παίζω για τον τίτλο».