Τσέλσι: Σε οριστική συμφωνία με Μάντσεστερ Σίτι για Στέρλινγκ

Τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί από τους Λονδρέζους ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Στα 56 εκ. ευρώ η συμφωνία των δύο ομάδων.

Τσέλσι: Σε οριστική συμφωνία με Μάντσεστερ Σίτι για Στέρλινγκ

Έτοιμη να ντύσει στα χρώματα της τον Ραχίμ Στέρλινγκ και να ανακοινώσει την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή είναι η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Άγγλο διεθνή, προσφέροντας 56 εκ. ευρώ.

Ο 27χρονος τα είχε ήδη βρει σε όλα με την ομάδα του Τόμας Τούχελ, και αφού υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με οψιόν για έναν ακόμη χρόνο.

Στην πολυετή παρουσία του στους «Πολίτες» ο Στέρλινγκ ήταν βασικό γρανάζι για τον Πεπ Γκουαρντιόλα όμως τις τελευταίες σεζόν είχε χάσει την θέση του στη βασική ενδεκάδα των Πολιτών και έτσι αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Θυμίζουμε πως είχε μετακομίσει στο «Έιτιχαντ» το καλοκαίρι του 2015 από τη Λίβερπουλ, και σε 339 συμμετοχές με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε 131 τέρματα. Αφού περάσει τα προβλεπόμενα ιατρικά τεστ, θα συναντήσει τους νέους του συμπαίκτες στην περιοδεία των «μπλε» στις Ηνωμένες Πολιτείες.