Ραφίνια: Κοντά σε συμφωνία Μπαρτσελόνα - Λιντς, αναμένεται τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες η Μπαρτσελόνα και η Λιντς είναι κοντά στην συμφωνία για τον Ραφίνια, με τον διεθνή Βραζιλιάνο εξτρέμ ν' αναμένεται τη Δευτέρα στην Βαρκελώνη.

Ραφίνια: Κοντά σε συμφωνία Μπαρτσελόνα - Λιντς, αναμένεται τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη!

Προς το τέλος του οδεύει το «σίριαλ» για το μέλλον του Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής εξτρέμ της Λιντς, που ήταν στο στόχαστρο της Άρσεναλ, της Τσέλσι και της Λίβερπουλ φαίνεται πως προτιμά την Μπαρτσελόνα και τα «παγώνια» είναι κοντά στο να κλείσουν την συμφωνία με τους Καταλανούς με τον παίκτη ν' αναμένεται ακόμη και τη Δευτέρα (11/07) να μεταβεί στην Βαρκελώνη, για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Sport.

Παρότι οι Καταλανοί δεν μπορούν να ισοφαρίσουν καν την πρόταση των «μπλε» (70 εκ. ευρώ) που φάνηκαν να έχουν το προβάδισμα, έχουν στη ...φαρέτρα τους την επιθυμία του Βραζιλιάνου εξτρέμ να αγωνιστεί με τα «μπλαουγκράνα», αλλά κι ότι εκπρόσωπος του είναι ο (παλαίμαχος τους) Ντέκο.

Οι δύο τους μπλόκαραν την προσπάθεια της Λιντς να τον δώσει στους Λονδρέζους και άνοιξαν το δρόμο του για την πρωτεύουσα της Καταλωνίας

Έτσι Λιντς και Μπάρτσα βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αφού οι Ίβηρες ανέβασαν και την προσφορά τους στα 55 εκ. ευρώ (συν μπόνους).

Σύμφωνα με τη Sport, οι δύο ομάδες πλέον συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες και αναμένεται να καταλήξουν σε οριστική συμφωνία μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Όταν συμβεί αυτό, ο Ραφίνια θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, έχοντας συμφωνήσει εδώ και καιρό το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα».