Σουάρες: «Ναυάγησε η συμφωνία με Ρίβερ Πλέιτ, λόγω αποκλεισμού από το Copa Libertadores»!

Ο Λουίς Σουάρες επιβεβαίωσε ότι ήταν κοντά στο να ενταχθεί στη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά ο αποκλεισμός των «εκατομμυριούχων» του Μπουένος Άιρες από την συνέχεια του Copa Libertadores τον έκανε να στραφεί προς την παραμονή του στην Ευρώπη.

Σουάρες: «Ναυάγησε η συμφωνία με Ρίβερ Πλέιτ, λόγω αποκλεισμού από το Copa Libertadores»!

Πολύπλευρες οι συνέπειες του αποκλεισμού της Ρίβερ Πλέιτ από τους «16» του Copa Libertadores.

Πέραν του ότι η ομάδα του Μπουένος Άιρες δεν μπορεί να ελπίζει σε κατάκτηση του κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού της Ν. Αμερικής έχασε την ευκαιρία ν' αποκτήσει και τον Λουίς Σουάρες!

Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός επιβεβαίωσε ότι έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «εκατομμυριούχους», αλλά ο αποκλεισμός τους, τον οδήγησαν στο να αρνηθεί την πρόταση τους.

Ο Λουίς Σουάρες από την 1η Ιουλίου είναι ελεύθερος (αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θέλησε να συνεχίσει μαζί του) και παραμένει αφού η Αργεντίνικη ομάδα που τον έκανε να το σκεφθεί ν' αφήσει την Ευρώπη, έχασε μια προϋπόθεση που για τον Ουρουγουανό ήταν απαραίτητη.

Την συνέχιση στη διεκδίκηση του κορυφαίου τροπαίου της ηπείρου.

«Πραγματικά μπήκα στον πειρασμό να πω το "ναι", παρά την επιθυμία μου να παραμείνω στην Ευρώπη, επειδή η Ρίβερ πίεζε πολύ για να με αποκτήσει, αλλά η συμφωνία ναυάγησε, καθώς είναι πλέον εκτός Copa Libertadores», δήλωσε ο 35χρονος που συνεχίζει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...