Κρίστενσεν: «Από μικρός Μπαρτσελόνα…»

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του Αντρέας Κρίστενσεν, ο οποίος χαρακτήρισε όνειρο που έγινε πραγματικότητα τη μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα».

Κρίστενσεν: «Από μικρός Μπαρτσελόνα…»

Στην επίσημη παρουσίαση του Αντρέας Κρίστενσεν προχώρησε η Μπαρτσελόνα, με τον Δανό αμυντικό να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος για τη μετακίνησή του στο σύλλογο της Βαρκελώνης. Ο διεθνής άσος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλαουγκράνα» ως το 2026, τονίζοντας πως ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας την Μπαρτσελόνα και ο Ροναλντίνιο και ο Ντέκο ήταν οι αγαπημένοι μου παίκτες. Είμαι τόσο χαρούμενος και περίμενα πολύ καιρό να φτάσει αυτή η μέρα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω. Είναι αλήθεια ότι είχα άλλες επιλογές και καλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον να με αποκτήσουν, αλλά όταν έχεις ένα όνειρο δεν διστάζεις. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

Όσο για την πορεία του στους «μπλε» του Λονδίνου, σημείωσε πως «είμαι πολύ περήφανος για τα τέσσερα χρόνια μου στην Τσέλσι, έχω κερδίσει μερικά πολύ ιδιαίτερα τρόπαια εκεί. Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα προσπαθώντας να γράψω τη δική μου ιστορία», ενώ για το αγωνιστικό στιλ των Καταλανών, υπογράμμισε:

«Η Μπαρτσελόνα με ελκύει λόγω του τρόπου που παίζει. Θυμάμαι, συγκεκριμένα, τον Ροναλντίνιο. Ο τρόπος που έπαιζε. Ήθελα να γίνω επιθετικός σαν κι αυτόν. Ως παίκτες, όλοι θέλουμε να κερδίζουμε, αυτός είναι ο κύριος στόχος. Νομίζω ότι η ομάδα και ο σύλλογος έχουν αυτές τις δυνατότητες. Αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα».