Μπαρτσελόνα: Συνάντηση του προέδρου Λαπόρτα με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, συναντήθηκε στη Βαρκελώνη με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα. Στο… τραπέζι έπεσε και το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού.

Μπαρτσελόνα: Συνάντηση του προέδρου Λαπόρτα με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο

Στη Βαρκελώνη βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα. Οι δύο άντρες συζήτησαν κυρίως τις υποθέσεις των Μπερνάρντο Σίλβα και Τρινκάο που εκπροσωπεί ο γνωστός μάνατζερ, ωστόσο φήμες στην Ισπανία αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και το όνομα του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όσον αφορά τον Μπερνάρντο Σίλβα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φέρεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι και την μετακίνησή του στους «μπλαουγκράνα», ενώ ο Τρινκάο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν δανεικός στη Γουλβς και το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο για τη νέα σεζόν.

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο διεθνής άσος εμφανίζεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι, παρότι οι «κόκκινοι διάβολοι» επιμένουν στη στάση τους να τον κρατήσουν στις τάξεις τους.

Ο Πορτογάλος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και δεν πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση της αγγλικής ομάδας, ενώ φήμες τον θέλουν να είναι διατεθειμένος ακόμα και να μειώσει τις οικονομικές του απολαβές ώστε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.