Ζανέτι: «Μεγαλύτερος αντίπαλος ο Μπάτζιο, μετά οι Ζιντάν, Γκιγκς και Μέσι»

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος και πλέον αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέ Ζανέτι, έπλεξε το εγκώμιο του θρυλικού Ρομπέρτο Μάτζιο, ενώ μίλησε και για τη φιλία του με τον Πάολο Μαλντίνι.

Ζανέτι: «Μεγαλύτερος αντίπαλος ο Μπάτζιο, μετά οι Ζιντάν, Γκιγκς και Μέσι»

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τη μέρα που ο Χαβιέ Ζανέτι πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν ο Αργεντινός άσος έριχνε τους τίτλους τέλους σε μία λαμπρή καριέρα στο άθλημα και ολοκλήρωνε παράλληλα την πορεία του και με την Ίντερ, τη φανέλα της οποίας φόρεσε 19 ολόκληρα χρόνια, από το 1995 ως το 2014.

Από τη θέση πλέον του αντιπροέδρου των «νερατζούρι» ο 48χρονος αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο αντίπαλο που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, όπως επίσης και την στενή του φιλία με τον θρύλο της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι.

«Ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει πρέπει να είναι ο Ρομπέρτο Μπάτζιο. Δεν ήταν ποτέ εύκολο να τον αντιμετωπίσεις. Έπειτα ακολουθούν οι Ζινεντίν Ζιντάν, Ράιαν Γκιγκς και Λιονέλ Μέσι», είπε ο Αργεντινός θρύλος μιλώντας στο επίσημο κανάλι των Μιλανέζων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μαλντίνι:

«Θαύμαζα πάντα τον Πάολο Μαλντίνι. Ήταν ένα άτομο που απέπνεε σεβασμό. Αντιμετώπισε ο ένας τον άλλο σε πάρα πολλά ντέρμπι μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν και υπερασπιζόταν τη φανέλα που φορούσε ακριβώς με τον τρόπο που το έκανα εγώ. Με αυτόν παραμένει μία μεγάλη φιλία».