Τσίβας: «Το ενδεχόμενο απόκτησης του Πινέδα τελείωσε»

Ο αθλητικός διευθυντής της Τσίβας, Ρικάρντο Πελάεζ, ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος αποσύρθηκε από το κυνήγι της απόκτησης του Ορμπελίν Πινέδα, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Τσίβας: «Το ενδεχόμενο απόκτησης του Πινέδα τελείωσε»

Ο Ορμπελίν Πινέδα, που είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, υποβλήθηκε σε εργομετρικά τεστ στην Θέλτα, παρότι η ομάδα του Βίγκο δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν και τον έχει θέσει προς παραχώρηση.

Από το κυνήγι της απόκτησης των δικαιωμάτων του ωστόσο, αποσύρθηκε η Τσίβας, καθώς ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ρικάρντο Πελάεζ, ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής επιμένει στην απόφαση να συνεχίσει στα ευρωπαϊκά γήπεδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Είναι αρκετά δύσκολο. Θα εκμεταλλευτώ αυτή την ερώτηση για να διευκρινίσω ότι σήμερα, πριν από μερικές ώρες, σταμάτησε να υφίσταται το θέμα Πινέδα. Δεν πρέπει να γίνεται πλέον κουβέντα για αυτό. Ο Ορμπελίν δε θα παίζει στη Τσίβας. Είχαμε πολλή επικοινωνία με τη Θέλτα, δεν ήρθε συμφωνία και το ενδεχόμενο απόκτησης του Πινέδα τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο «TUDN».

Πρόθεση του Πινέδα είναι να μείνει στην Ευρώπη για να μπορέσει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβρη, ενώ την ίδια στιγμή η ΑΕΚ συνεχίσει τις κινήσεις για την απόκτησή του.