Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ ανανέωσε έως και το 2025

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μοχάμεντ Σαλάχ - «Αισθάνομαι θαυμάσια και είμαι ενθουσιασμένος με θέληση να κερδίσουμε πολλά τρόπαια».

 Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ ανανέωσε έως και το 2025

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» δεν έδωσαν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες του deal, αλλά το SkySports μετέδωσε ότι ο Αιγύπτιος διεθνής υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2025.

«Νιώθω υπέροχα και είμαι ενθουσιασμένος για να κερδίσω τρόπαια με το κλαμπ. Είναι μία χαρούμενη μέρα για όλους», σχολίασε ο κορυφαίος Αιγύπτιος στράικερ.

«Πήρε πολύ λίγο χρόνο, νομίζω, για ν΄ ανανεώσω, αλλά τώρα όλα έχουν τελειώσει κι αυτό που πρέπει να κάνουμε στο εξής είναι να επικεντρωθούμε σ΄ αυτά που έρχονται. Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε πως στα τελευταία πέντε έξι χρόνια η ομάδα συνεχώς ανεβαίνει. Την περασμένη σεζόν φτάσαμε κοντά στο να κατακτήσουμε τέσσερα τρόπαια, αλλά δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα της περιόδου χάσαμε τα δύο», πρόσθεσε ο Σαλάχ.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε 23 φορές στο πρωτάθλημα, για να μοιραστεί το «χρυσό παπούτσι» της Premier League με τον επιθετικό της Τότεναμ, Σον Χέουνγκ-μιν. Ο 30χρονος στράικερ πέτυχε συνολικά 31 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Λίβερπουλ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας και του Λιγκ Καπ.