Άρσεναλ: Πήρε τον διεθνή Αμερικανό τερματοφύλακα Ματ Τέρνερ

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού διεθνή τερματοφύλακα Ματ Τέρνερ από την Νιού Ίνγκλαντ

 

Άρσεναλ: Πήρε τον διεθνή Αμερικανό τερματοφύλακα Ματ Τέρνερ

Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Ματ Τέρνερ από την ομάδα του MLS Νιού Ίνγκλαντ με τον 28χρονο τερματοφύλακα να υπογράφει «μακροχρόνιο» συμβόλαιο με την Άρσεναλ.

Η Athletic ανέφερε τον Ιανουάριο ότι η Άρσεναλ είχε έρθει σε συμφωνία για τον Τέρνερ, με την Νιού Ίνγκλαντ να επιβεβαιώνει την αποχώρηση του Αμερικανού διεθνή ένα μήνα αργότερα.

Είναι κατανοητό ότι οι σύλλογοι συμφώνησαν μια βασική αμοιβή ελαφρώς κάτω των 7 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό που μπορεί να ανέβει με ορισμένα μπόνους. Η Νιού Ίνγκλαντ θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον Τέρνερ ο οποίος έκανε 111 εμφανίσεις για την ομάδα.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, δήλωσε: «Ο Ματ είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που θα φέρει υψηλή ποιότητα στην ομάδα μας.

Έχει δείξει με τις εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια τόσο στο MLS όσο και σε διεθνές επίπεδο με τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι είναι ένας τερματοφύλακας που θα μας δώσει πρόσθετη δύναμη στην επόμενη σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Ματ και την οικογένειά του στο κλαμπ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε τα επόμενα χρόνια».

Ο Τέρνερ θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 30 στην Άρσεναλ και θα ενταχθεί στο γκρουπ τερματοφυλάκων που περιλαμβάνει τους Άαρον Ράμσντεϊλ και Μπερντ Λένο.