Η Μπράιτον "σόκαρε" την Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε εκτός έδρας από την ανώτερη Μπράιτον, με το τελικό 3-2 στο Amex Stadium να αδικεί τους γηπεδούχους.

Η Μπράιτον "σόκαρε" την Γιουνάιτεντ (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απογοήτευσε με την απόδοση της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπράιτον, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-2, για την δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Οι Μάρεϊ και Ντάφι κατάφεραν να στείλουν δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα της Γιουνάιτεντ, βρίσκοντας τον στόχο στο 25' και το 27' αντίστοιχα, πριν ο Λουκακού ξαναβάλει στο ματς την ομάδα του, καταφέρνοντας να μειώσει σε 1-2 στο 34'.

Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Γκρος ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, φέρνοντας ξανά στο +2 τους γηπεδούχους. Στο πέπμτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πογκμπά επίσης με εύστοχη εκτέλεση από την άσπρη βούλα, σκόραρε για το τελικό 3-2 στο Amex Stadium.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μπονγκ, Ντάφι, Ντανκ (20' λ.τ. Μπαλογκάν), Μοντόγια, Στέφενς, Γκρος (90' Καγιάλ), Πρέπερ, Νοκάρ, Μαρτς, Μάρεϊ (90+3' Λοκάντια).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σο, Μπεγί, Μάτα (46' Λίνγκαρντ), Πογκμπά, Φρεντ, Περέιρα (46' Ράσφορντ), Λουκακού, Μαρσιάλ (60' Φελαϊνί).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ του παιχνιδιού.