Φόντεν: Ο καβγάς του άσου της Σίτι με τη σύντροφό του σε παραλία της Κέρκυρας (vid)

Ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι τσακώθηκε με τη σύντροφό του σε παραλία της Κέρκυρας. Το κινητό τηλέφωνο του παίκτη που αποτέλεσε αφορμή για τον καβγά, με την Ρεμπέκα Κουκ να του φωνάζει: «Νομίζεις ότι είμαι ηλίθια;».

Φόντεν: Ο καβγάς του άσου της Σίτι με τη σύντροφό του σε παραλία της Κέρκυρας (vid)

Στην Ελλάδα και την Κέρκυρα βρέθηκε ο Φιλ Φόντεν της Μάντσεστερ Σίτι με τη σύντροφό του, προκειμένου να ξεκουραστεί μετά από δύσκολη σεζόν, πριν ξεκινήσει την προετοιμασία του με τους πρωταθλητές Αγγλίας ενόψει της νέας περιόδου. Όπως αποδείχτηκε βέβαια, οι διακοπές του ζευγαριού κάθε άλλο παρά κύλησαν ομαλά, αφού ξεκίνησε σε έντονος καβγάς σε παραλία που κατέγραψαν σε βίντεο σοκαρισμένοι παραθεριστές.

Όλα φέρονται να ξεκίνησαν ότι η σύντροφος του παίκτη, Ρεμπέκα Κουκ, είδε το κινητό τηλέφωνο του Φόντεν τη στιγμή που εκείνος κολυμπούσε, πριν πάρει ένταση ο καυγάς.

«Νομίζεις ότι είμαι ηλίθια;» φώναζε η Κουκ καθώς το ζευγάρι έφευγε από την παραλία, όπως επίσης και «Δεν μπορούμε να σε πάμε πουθενά, αυτό συμβαίνει πάντα».

Το ζευγάρι είναι μαζί από την εφηβεία και έχουν μαζί δύο παιδιά, ενώ για το επεισόδιο ένας μάρτυρας ανέφερε:

«Πήγε να κολυμπήσει και εκείνη κοίταξε το τηλέφωνό του. Θύμωσε εξαιρετικά. Μάλωναν πραγματικά και ενεπλάκησαν φρουροί ασφαλείας».

Ένας άλλος σημείωσε: «Ήταν ένας καβγάς μεταξύ ενός ποδοσφαιριστή και της κοπέλας του. Φώναζε και ούρλιαζε. Όλα ξεκίνησαν εκεί κάτω στην παραλία. Ήταν πραγματικά επιθετικό και έντονο. Μετά ήρθαν στο μπαρ και εκείνη του φώναζε. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει συνήθως εδώ».