Φέλιξ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσω από την Ατλέτικο»

Ο Ζοάο Φέλιξ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες περί αποχώρησής του από την Ατλέτικο Μαδρίτης και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος».

Φέλιξ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσω από την Ατλέτικο»

Με τα χρώματα της Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Ζοζάο Φέλιξ, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τους «ροχιμπλάνκος» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε.

Το όνομα του Πορτογάλου επιθετικού φερόταν να βρίσκεται μεταξύ άλλων και στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Marca» έδειξε ότι παραμένει αφοσιωμένους στους Μαδριλένους.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσω από την Ατλέτικο. Αισθάνομαι πολύ καλά και είμαι συγκεντρωμένος στην Ατλέτικο. Είμαι ήρεμος όσον αφορά το μέλλον, συνειδητοποιημένος σχετικά με το τι μπορώ να καταφέρω και είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Φέλιξ έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης ως το 2026 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 10 γκολ και 6 ασίστ σε 34 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.