Προς Αλμερία ο Ρόνι Λόπες

Η Σεβίλλη δεν κρατάει τον Ρόνι Λόπες στο ρόστερ και αυτή τη στιγμή ο πιθανότερος προορισμός μοιάζει να είναι η Αλμερία.

Προς Αλμερία ο Ρόνι Λόπες

Ο δανεισμός του Ρόνι Λόπες από τη Σεβίλλη στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Οι Πειραιώτες δεν είχαν τη διάθεση να ενεργοποιήσουν την οψιόν και να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος από την πλευρά του ποτέ δεν έκρυβε ότι ήταν χαρούμενος στην Ελλάδα και δεν θα έλεγε "όχι" να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά. Βέβαια δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση από τους "ερυθρόλευκους", ενώ το δεδομένο σε αυτή την ιστορία είναι ότι Σεβίλλη δεν τον έχει στο πλάνο της.

Τον Ρόνι τον δεσμεύει συμβόλαιο με την ομάδα της Ανδαλουσίας μέχρι το 2024 και από τη στιγμή που δεν υπάρχει ομάδα για να τον αγοράσει αναζητείται ομάδα για να παίξει δανεικός. Στη Σεβίλλη είχε κοστίσει 25 εκατ. ευρώ, αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της ομάδας.

Οι Ανδαλουσιάνοι έχουν ήδη κάνει επαφές με διάφορα κλαμπ για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρεπορτάζ από την Ισπανία το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο παίκτης θα παραχωρηθεί δανεικός στην Αλμερία. Το θέμα για τους νεοφώτιστους στη La Liga είναι το υψηλό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.