Μπαρτσελόνα: «Χαιρετάει» ο Ντεμπελέ, πιθανοί προορισμοί του Μπάγερν και Παρί!

Μετά την Τσέλσι, δύο ακόμη ευρωπαϊκοί γίγαντες φαίνεται πως μπαίνουν στο... κόλπο της απόκτησης του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος αποχωρεί δεδομένα από την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: «Χαιρετάει» ο Ντεμπελέ, πιθανοί προορισμοί του Μπάγερν και Παρί!

Θέμα ημερών είναι πλέον η οριστική αποχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός θα είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από την 1η Ιουλίου και ήδη οι πιθανοί προορισμοί που ακούγονται σε ευρωπαϊκά ρεπορτάζ είναι αρκετοί.

Εσχάτως η Τσέλσι φάνταζε ως ο πιθανότερος προορισμός του, ωστόσο οι συζητήσεις των «μπλε» με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Ραχίμ Στέρλινγκ φαίνεται πως βάζουν... φρένο σε αυτό το ενδεχόμενο. Σύμφωνα, πάντως, με την καταλανική «Sport», η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί Σεν Ζερμέν επίσης ερίζουν για την απόκτησή του.

Μένει να φανεί αν ο Ντεμπελέ θα κάνει... παρέα σε έναν εκ των Σαντιό Μανέ και Λιονέλ Μέσι τη νέα σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία είχε αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έναντι 105 εκατομμυρίων ευρώ, συν άλλα 40 υπό τη μορφή μπόνους, ωστόσο ουδέποτε είδε να γίνεται απόσβεση αυτών των χρημάτων από την απόδοση του ποδοσφαιριστή....