Στο Άμστερνταμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άντονι του Άγιαξ

Στην Ολλανδία βρίσκονται ήδη ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να «κλείσουν» τον Βραζιλιάνο ακραίο επιθετικό του Άγιαξ, Άντονι. Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία οι δύο σύλλογοι.

Στο Άμστερνταμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Άντονι του Άγιαξ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της μεταγραφής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και παρθενικής από τη μέρα που ο Έρικ Τεν Χαγκ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, φέρεται να βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι άνθρωποι των «κόκκινων διαβόλων» βρίσκονται ήδη στο Άμστερνταμ ώστε να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού, Άντονι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σύλλογοι είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, που εκτιμάται ότι θα φτάσει περίπου τα 40 εκατομμύρια βρετανικές λίρες, δηλαδή 46,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 22χρονος διεθνής άσος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τον Άγιαξ, κατά την οποία κατέγραψε 12 γκολ και 10 ασίστ σε 32 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις. Με την εθνική Βραζιλίας μετράει 9 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στοχεύει αυτό το καλοκαίρι σε τουλάχιστον πέντε μεταγραφές, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα περίοδο.