Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα Σιτάρντ για Σιόβα: «Θέλει και θέλουμε να μείνει»

Μια «ανάσα» από την παραμονή του στη Φορτούνα Σιτάρντ είναι ο Δημήτρης Σιόβας σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του ολλανδικού κλαμπ, Σιόερντ Αρς. 

Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα Σιτάρντ για Σιόβα: «Θέλει και θέλουμε να μείνει»

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Φορτούνα Σιτάρντ για μια ακόμα σεζόν. Κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Σιόερντ Αρς.

Μάλιστα, ο τελευταίος επισήμανε πως όλοι στην Φορτούνα θεωρούν ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα προσφέρει σημαντική βοήθεια και ουσιαστικά προανήγγειλε την παραμονή του.

«Θέλει και θέλουμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Κάναμε τα πάντα ώστε να τον πείσουμε και μάλιστα πήγα στην Ελλάδα ώστε να μιλήσω μαζί του. Ξέρουμε πως και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για εκείνον, αλλά δείχνει θετικός.

Πέρσι ήταν πολύ σημαντικός για εμάς αν και έπαιξε μόλις στο 60%, φανταστείτε τι θα κάνει αν είναι απολύτως έτοιμος», είπε ακόμη ο Αρς για τον Έλληνα άσο που πήγε τον περασμένο Γενάρη στη Φορτούνα και έπαιξε σε 12 ματς (1 γκολ), κάνοντας ό,τι μπορεί για να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα.