Ίντερ: Θέλει να κρατήσει τον Λαουτάρο παρά τις κινήσεις για Λουκάκου και Ντιμπάλα

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ίντερ, Τζουσέπε Μαρότα, τόνισε πως οι «νερατζούρι» προσπαθούν να κλείσουν τους Λουκάκου και Ντιμπάλα ενώ την ίδια ώρα θέλουν να κρατήσουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ίντερ: Θέλει να κρατήσει τον Λαουτάρο παρά τις κινήσεις για Λουκάκου και Ντιμπάλα

Η Ίντερ ήταν ένας από τους πιο δραστήριους συλλόγους της μεταγραφικής περιόδου, αφού προσπαθεί να φέρει τον Λουκάκου πίσω στο Μιλάνο, ενώ είναι επίσης σε διαπραγματεύσεις με τον Ντιμπάλα, ο οποίος αποχώρησε από τη Γιουβέντους στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί παίκτες τους έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, με τον Μίλαν Σκρίνιαρ να αποτελεί στόχο της Παρί Σεν Ζερμέν και τον Λαουτάρο να αποτελεί "μήλον της έριδος" ανάμεσα σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες.

Όμως, την Δευτέρα (20/6) ο Τζουσέπε Μαρότα υποστήριξε ότι ο Λαουτάρο είναι «απαραίτητος» για τον σύλλογο, παρά τις προσπάθειές τους να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους με τις μεταγραφές των Λουκάκου και Ντιμπάλα.

«Έχουμε ένα επιχειρηματικό σχέδιο και πρέπει να τελειώσουμε τη μεταγραφική περίοδο έχοντας κερδίσει, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτή την ομάδα ισχυρή και ανταγωνιστική», είπε ο Μαρότα στο Radio Rai όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Λαουτάρο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πιστεύουμε ότι ο Λαουτάρο είναι απαραίτητο στοιχείο για την επίτευξη των στόχων μας».

Ο Μαρότα αποκάλυψε επίσης ότι το μέλλον του Λαουτάρο είναι ανεξάρτητο από τις προσπάθειές τους να υπογράψουν τόσο τον Λουκάκου όσο και τον Ντιμπάλα.

Είπε: «Είναι δύσκολο να δώσω μια ακριβή απάντηση σε όσους ρωτούν για τον Λουκάκου και τον Ντιμπάλα. Είναι οι κύριοι στόχοι μας, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τις οικονομικές επιπτώσεις που θα έχουν οι μεταγραφές τους.

Δίνουμε τα πάντα για αυτούς τους δύο παίκτες και αν τα καταφέρουμε, τότε καλώς. Αν δεν μπορούμε, θα επικεντρωθούμε σε άλλους στόχους. Δεν μετράει ο ένας παίκτης, αλλά η ομάδα και αυτή είναι ήδη πολύ δυνατή».

Ο Μαρότα είπε επίσης ότι η Ίντερ θα υπογράψει τον Αρμένιο μέσο Χένριχ Μχιταριάν και τον τερματοφύλακα του Καμερούν Αντρέ Ονανά τις επόμενες ημέρες.

Ο 33χρονος ήταν σημαντικός παίκτης για τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρόμα την περασμένη σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου. Ο Ονανά, ο οποίος πέρσι είχε αποκλειστεί από την UEFA για παραβίαση των κανόνων ντόπινγκ, έφυγε από τον Άγιαξ με ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

«Ο Μχιταριάν θα είναι επίσημα δικός μας τις επόμενες μέρες, το ίδιο ισχύει και για τον Ονανά», είπε ο Μαρότα.

Ο Μαρότα επιβεβαίωσε επίσης το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον αμυντικό της Τορίνο, Γκλέισον Μπρέμερ.

«Είναι ένας παίκτης που πολλές κορυφαίες ομάδες θα ήθελαν πραγματικά να έχουν, αλλά και ένας παίκτης στον οποίο έχουμε επικεντρώσει όλη μας την προσοχή».

Τέλος, ανέφερε πως θα δοθούν ευκαιρίες και σε παιδιά από την ακαδημία.