Χάνει το Μουντιάλ ο Ρίμπους λόγω Σπαρτάκ Μόσχας

Ο Ματσέι Ρίμπους υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σπαρτάκ Μόσχας και η πολωνική ομοσπονδία τον απέκλεισε από την εθνική ομάδα.

Χάνει το Μουντιάλ ο Ρίμπους λόγω Σπαρτάκ Μόσχας

Ο Ματσέι Ρίμπους θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σπαρτάκ Μόσχας με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Η απόφαση του Πολωνού μπακ να παίξει στην ομάδα της Μόσχας θα του στοιχίσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Συγκεκριμένα ο 32χρονος άσος ενημερώθηκε αρχικά από τον ομοσπονδιακό προπονητή και στη συνέχεια από την ομοσπονδία της χώρας του πως δεν θα κληθεί ξανά στην εθνική ομάδα της Πολωνίας.

Ο λόγος έχει να κάνει με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ τα ρωσικά στρατεύματα παραμένουν σε ουκρανικό έδαφος. Με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας έχει κάνει 66 εμφανίσεις και αυτή η απόφαση σημαίνει ότι χάνει το Μουντιάλ.

«Ο προπονητής της Εθνικής Πολωνίας, Τσεσλάβ Μίχνιεβιτς μετά την προπόνηση της ομάδας την περασμένη εβδομάδα μίλησε με τον Ματσέι Ρίμπους. Τον ενημέρωσε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης με τον σύλλογο του, δεν θα τον προσκαλέσει στο προπονητικό καμπ του Σεπτεμβρίου και δεν θα τον λάβει υπόψιν κατά τον καθορισμό της σύνθεσης της ομάδας που θα πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κατάρ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της πολωνικής ομοσπονδίας.