Συμφωνία της Γιουβέντους με Κόστιτς

Η Γιουβέντους τα έχει βρει σε όλα με τον Φίλιπ Κόστιτς και απομένει μόνο να δώσει τα χέρια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Συμφωνία της Γιουβέντους με Κόστιτς

Ο Φίλιπ Κόστιτς είναι μία ανάσα από τη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα ο 29χρονος μπακ-χαφ τα έχει βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα και σε αυτήν αναμένεται να αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές εκτός από το ότι είναι πολύ προχωρημένες βρίσκονται και σε εξαιρετικό επίπεδο. Ο παίκτης τα έχει βρει με τη Γιουβέντους και σύμφωνα με τους γείτονες ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

Προς το παρόν αυτό που απομένει είναι η Γιουβέντους να τα βρει και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έχει τα δικαιώματα του. Η γερμανική ομάδα θέλει 20 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στη Γιουβέντους. Οι Ιταλοί από την πλευρά τους δίνουν 12 εκατ. ευρώ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες θα δώσουν τα χέρια στα 17-18 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή γίνεται λόγος για συμφωνία για τριετές συμβόλαιο με τον Κόστιτς να εισπράττει 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.