«Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Σεμέδο»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Φενέρμπαχτσε.

«Κοντά στη Φενέρμπαχτσε ο Σεμέδο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα βαρίδια που καλείται να βγάλει από πάνω του ο Ολυμπιακός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Πορτογάλος τον Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στην Πόρτο, όμως, οι "Δράκοι" δεν είχαν σκοπό να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες πρέπει να βρουν την καλύτερη λύση για να βγάλουν από το μπάτζετ τους και το βαρύ συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που είναι εκτός πλάνων. Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για τον κεντρικό αμυντικό. Η παρουσία του Ζόρζε Ζεσούς στον πάγκο της τουρκικής ομάδας έχει δώσει τροφή στα σενάρια, αφού ήταν ο άνθρωπος που ήθελε να τον πάρει από τον Ολυμπιακό στη Μπενφίκα.

Η O' Jogo φιλοξενεί νέο ρεπορτάζ για τον Σεμέδο με τίτλο: «Ο Σεμέδο έφυγε από την Πόρτο και είναι κοντά στον… Ζεσούς». Η πορτογαλική εφημερίδα κάνει αναφορά στο γεγονός ότι ο παίκτης έπαιξε δανεικός στους "Δράκους" και πως εκείνοι δεν έκαναν χρήση της οψιόν αγοράς.

Το ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρει ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη, ενώ επισημαίνει: «Οι Τούρκοι αναζητούν παίκτες που ξέρει καλά ο Ζόρζε Ζεσούς». Τονίζουν ακόμα ότι γίνονται συζητήσεις προκειμένου η Φενέρ να αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.