Μπάγερν Μονάχου: Την Τρίτη οι ιατρικές εξετάσεις του Σαντιό Μανέ

Ο Σαντιό Μανέ θα μεταβεί την Τρίτη (21/6) στη Γερμανία για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, πριν ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Μπάγερν Μονάχου από τη Λίβερπουλ.

Μπάγερν Μονάχου: Την Τρίτη οι ιατρικές εξετάσεις του Σαντιό Μανέ

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η υπόθεση της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία για το κόστος, με τους Βαυαρούς να δαπανούν 32 εκατομμύρια ευρώ, που μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 41 εκατομμύρια ευρώ με βάση τα μπόνους. Έτσι, ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναμένεται πλέον να μεταβεί στη Γερμανία και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές.

Όπως έγινε γνωστό, ο διεθνής άσος θα υποβληθεί την Τρίτη (21/6) στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο πριν την επίσημη ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Μανέ αγωνιζόταν με τα χρώματα της Λίβερπουλ από το 2016, ενώ στο διάστημα της καριέρας του στους «κόκκινους» κατέγραψε 120 γκολ και 48 ασίστ σε 269 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.